Вітаннячка усім користувачам форуму njoyrc.cc
Трип репорт стосується такої речовини, як альфа пвп.
Саппорт виявив не аби яке терпіння та розуміння та надав час для написання трип репорту, хоча я вважав, що у мене це займе більше часу.
Магазин Легион, респект Вам та моя повага.
Також прошу Адміна нарахувати половину винагороди за написання трип репорту тестеру dapal за безцінну допомогу в розвитку та еволіції моїх досягнень в написанні цього репорту.
Також, моя фішка, як рубрика типу марафон та інтервізія для кращого розуміння.
Ось безпосередньо посилання на гілку магазину Легион
А усім хто читає цей трип репорт бажаю насолодитися процесом)
Вибачте за незручності однак:
Трип-репорт написаний в ознайомлювальних цілях. Ні в якому разі не закликаю до вживання речовин, які в результаті могли б Вам зашкодити.
Тестер:
Мужчина)/41 рік/зріст 171 см./56 кг.
Стаж: більшу частину життя, щось вживав. Враховуючи сигарети, алкоголь коноплю, які стали трампліном для амфу, екстезі, кодеїну (кофекс, кодтерпін), трамадол, щось типу креку хз, що це було насправді було) та недавно спробував мет та звичайно альфа, яка змінила все. Отже близько 20+ років стажу, враховуючи сигарети 25+ р.
Толерантність: нижче середньої. Однак під час марафонів швидко зростає) при знайомстві із речовиною, як альфа, не був готовий до такого натиску і трохи попаяло. Психологічні рани загоїлися, однак шрами залишились.
Кростоллер: проба вагою 1г. 5 днів напередодні та опісля алкоголь.
Речовина: Альфа пвп
Заявлена вага: альфа 0.5 гр.
Спосіб вживання: куріння за допомогою підручних засобів).
Дозування: помірковане, 0.05-0.08 гр. разово, оскільки, поки дозу не скурю не заспокоюсь)
Зовнішній вигляд: дрібні камінці трохи пилюки
Передісторія:
Магазин Легиончик памятаю, ще з його заснування, а це більше 5 років. Я тоді частенько користувався їхніми послугами, зелена альфа лише чого варта) однак тоді виникло відчуття, що свій повар експериментує із формулою. І мене просто розривала цікавість, якої якості альфа зараз. Написав кілька повідомлень знайомим мені шопам з минулого, щоб збільшити вплив на ресурсі неочікувано саппорт Легіон повідомив, що будуть проби, скоро. Пацан сказав, пацан зробив. Вибачте за недоречне порівняння, однак суть така: опер на другий день повідомив про роздачу проб і мене заочно, хоч я вже і відповідав вимогам, запросив на тест. Давно вживаю, ще з тих часів, коли опери писали виключно три фрази: нет; ищи лучше; копай глубже) Тому мені було надзвичайно приємно прояв такої турботи, особливо, скажу так є кілька магазинів, які мені не байдужі. Можливо це складно визнати, а можливо це моя особливість, однак під дією альфи творчий процес зводиться на нівець і для мене написання трип репорту стає неможливим. Також визнаю, що при наявності альфи, зробити перерив у 1-2 дня, щоб відійти та написати трип репорт дуже складно та зазвичай проба 1г. займає процес написання на 3-4 дні. 2 дня вживання, 1 день відпочинку та 1 день для написання трип репорту, який займає особисто в мене 4-6 годин. Написав про можливу затримку та сапп. віднісся з розуміння та виділив додатковий час. Зізнаюся у таких випадках, поки не покурю альфу інколи готую проект трип репорту з наявними даними і після покуру редагую та доповнюю його. Та зазвичай навіть це не допомагає бо альфу вживати то не квіточки нюхати любі читачі)
Отже, побачив можливість я вирішив скористуватись нею, оскільки процес одобрення був визначений, ще самим саппортом, запросившим мене на пробу. О тут схиляю голову, адже, ймовірно у саппорта Легион чуйка на талановитих людей)
Надав дані, дбаючи про безпеку, та насправді хз, я скористався привнотом. Вечером посилка вже прямувала до мене, що відповідає лозунгу Легіону: "відправимо в день замовлення, або заплатим кров'ю" звичайно замовлення необхідно зробити до обіду, але це їх ніколи не зупиняло насправді.
Стелс слабенький.
Таймінг:
Почну з того що в першу чергу при розпаковці роблю фото та оцінюю стелс. Адже без фото трип репорт вважається неповноцінним.
00.00
При очікуванні відправлення, а особливо після його отримання завжди розганяється тяга і адреналін зашкалює. Після розпаковки дістав один із камінців та кинув на кусок вирізаний із жестяної банки з під пива, з якої завчасно випалив краску, промив та відполірував до блиску. Кристал перетворився у жовту прозору киплячу массу, яка почала виділяти густий дим. Зробив дві тяги.
00.01
Ох цей солодкуватий хімозний присмак альфи, кайф) вже на виході мою свідомість почало п'янити відчуття ейфорії та задоволення.
00.03
Секунд на 30 зявилося відчуття тошноти, однак швидко минуло. Ознака того, що поки не варто доганятись. Прислухавшись до внутрішніх відчуттів ейфорія наростала.
00.15
У процесі вживання альфи схема накатана) запускаю slotomania та трохи іграю у слоти, із прокачаним високим рівнем вище 30к. Чисто на фантики, чисто фан. Починається стим і так не хило. Роблю прокрути на слотах по ставці близько сікстильйона ( 1 000 000 000 000 000 000 000) цифри дають відчуття ризику та азарту.
00.25
На слотах випав привабливий бонус а у мене виникло бажання догнатись. Роблю ще дві тяги і знову при виході п'янить ейфорія, але стим відразу бере верх над відчуттями.
Хх.хх
Альфа така штука, що поки є в наявності є відчуття комфорту та постійно виникає бажання догнатись, трішечки. Доганяючись в основному робив 1-2 тяги мені цього було більш ніж достатньо.
01.10
Відчуваю, альфа пре і марафон тільки розпочався. Якість вражаюча і думка, що в наявності ще майже пів гр. змусила усміхнутись і зробити ще тягу.
Епілог
Я ще багато разів курив і отримував від цього багато задоволення. Можливо хто не вкурсі, але при вживанні альфи задоволення лише на початку, потім, доганяючись, кайфу вже не так багато. Та альфа виявилась якісною то ж задоволення отримував на протязі всього марафону
Висновок:
Магазин мені відомий ще із за пам'ятних часів. Останнім часом не користувався послугами та пробa була високої якості. У процесі не виникало жодних проблем чи поганих вражень. Отримав пробу з Ініціативи магазину, та звичайно вдячний цій можливості втамувати цю цікавість, яка мене турбувала. Швидкість відправки, схиляє до думки, що незадоволених клієнтів практично не буде. Висока якість альфи і приємні враження та відчуття можу сміло рекомендувати користкватись послугами магазину Легион.
Швидкість відправки: 9/10
Вага пробників: 9/10
Взаємодія з саппортом: 10/10
І ім'я мені Легіон, тому що нас багато) поціновувачів якісного стафу та сервісу.
Марафон:
Завжди використовую власний досвід та в розрахунку на двох осіб) у братішки толер вищий і вживає він більше ніж я) та цей розділ доповню згодом, як альфа скінчиться) а поки, що напишу, що при очікуванні та тверезості на протязі 2-х тижнів 1г. Альфи вистачало від 24 до 48 год. на двох!
Цого разу марафон тривав близько 10 годин.
Оцінка:
Якість/сила дії: 8/9
Стелс/упаковка: 5/8
Оператор: 10+/10
Вигляд: 7/10
Ейфо/Стим: 80/60
Загальна оцінка: 8/10
Інтервізія не стосується самого трип репорту чи проби, в основному минулого досвіду вживання!
Попавши у свій час на рябуху мене часто питали, що вживав) сіль чи альфу я відповідав. Та бачив засмучені обличчя та у відповідь фраза: о братуха, сіль помилок не прощає. Я питав: а, що це означає? Та у відповідь я чув лише: не знаю. Тож я прийшов до висновку, що скуштувавши вперше сіль, я зробив помилку( а сіль помилок не прощає.
Бережіть себе.
Последнее редактирование: