«Вино — це не компот. Вино має бути цікавим». Як під час війни на Миколаївщині працює крафтова виноробня Slivino Village

  • Автор темы Автор темы klosim
  • Дата начала Дата начала

klosim

Пользователь
Регистрация
5/11/25
Сообщения
1,036
Репутация
-1
Лайки
14
Депозит
0.00$
Як отримати насолоду, випиваючи келих вина? Певне, вам знадобиться пити цей келих на виноробні в стилі 19 століття Slivino Village в селі Сливино на Миколаївщині, споглядаючи на величезні гектари, засаджені виноградом. У 2018 році власники невеликої виноробні першими отримали ліцензію для виготовлення крафтового вина. І сьогодні це не про вино «для себе», а на ціле виробництво.

Кореспонденти «МикВісті» прогулялись виноробнею разом зі співвласником Михайлом Молчановим, щоб показати, як під час війни працює Slivino Village.


— Ви що, за кермом?, — питає Михайло Молчанов, — Наче на виноробню приїхали. Якось ви не обачливо, — жартує він.
Активне виробництво українського виноробства розпочалось у 2010 році, хоча й традиція виноградарства на півдні — існує вже дуже давно. Коли в 2018 році тодішній президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку виробництва теруарних вин та натуральних медових напоїв», це дало можливість малим виноробам без труднощів отримувати дозвільні документи на виробництво.

https://nikvesti.com/images/imageed...49_66717ff1529379_98909347_2000_watermark.jpg
 
ссылку открывать не буду, а вдруг там вирусы
 
Назад
Сверху Снизу