EKO_MARKET
Магазин
Последнее редактирование:
Доброго ранку шановні та все норм в ти як що нового за ніч відбулосяВсем добрейшего утра, как вы?
Та ничего по сути. Лег в 12(00.00), встал нахуй в 4. Не сказать что приятно так вставать, но сойдет.Доброго ранку шановні та все норм в ти як що нового за ніч відбулося
Та якщо чимось займатися наприклад флудити то є час щось написати, а так я фільм включаю і дрімаю дальше)))Та ничего по сути. Лег в 12(00.00), встал нахуй в 4. Не сказать что приятно так вставать, но сойдет.
В этом и есть главный плюс, что вставая утром есть доп. время на что-угодно.)Та якщо чимось займатися наприклад флудити то є час щось написати, а так я фільм включаю і дрімаю дальше)))
Так да я вже це давно зрозумів до обіду можна зробити куча всього і потім ще трошечки)))В этом и есть главный плюс, что вставая утром есть доп. время на что-угодно.)
До обеда время идет посекундно, после час летит как минута, бред, но да.Так да я вже це давно зрозумів до обіду можна зробити куча всього і потім ще трошечки)))
останнім часом час пришвидшивсяя це вже помітив в принципі і не один я вже говорять багато людейДо обеда время идет посекундно, после час летит как минута, бред, но да.
Да не последним временем, а всегда так было.(Та
останнім часом час пришвидшивсяя це вже помітив в принципі і не один я вже говорять багато людей
Привіт і тут, нічка була трішки спортивна, робив вправи, трішки драйвова, ще слухав музикуДоброго ранку шановні та все норм в ти як що нового за ніч відбулося
Привіт і тут, нічка була трішки спортивна, робив вправи, трішки драйвова, ще слухав музикуа ти що?)
Всем общий салам
Привіт все бімба ти як що нового в тебе там стало чим займаєшся розказуйПривіт і тут, нічка була трішки спортивна, робив вправи, трішки драйвова, ще слухав музикуа ти що?)
Смотрите видео ниже, чтобы узнать, как установить наш сайт в качестве веб-приложения на домашнем экране.
Примечание: Эта возможность может быть недоступна в некоторых браузерах.