ФЛУДИЛКА ОТ EKO_MARKET

• Автор темы Автор темы EKO_MARKET
  • Дата начала Дата начала

EKO_MARKET

Магазин
Лайки
72
Депозит
0.00$
1755798990397.webp

Последнее редактирование:
Доброго ранку шановні та все норм в ти як що нового за ніч відбулося
Та ничего по сути. Лег в 12(00.00), встал нахуй в 4. Не сказать что приятно так вставать, но сойдет.

Та ничего по сути. Лег в 12(00.00), встал нахуй в 4. Не сказать что приятно так вставать, но сойдет.
Та якщо чимось займатися наприклад флудити то є час щось написати, а так я фільм включаю і дрімаю дальше)))

Та якщо чимось займатися наприклад флудити то є час щось написати, а так я фільм включаю і дрімаю дальше)))
В этом и есть главный плюс, что вставая утром есть доп. время на что-угодно.)

В этом и есть главный плюс, что вставая утром есть доп. время на что-угодно.)
Так да я вже це давно зрозумів до обіду можна зробити куча всього і потім ще трошечки)))

Так да я вже це давно зрозумів до обіду можна зробити куча всього і потім ще трошечки)))
До обеда время идет посекундно, после час летит как минута, бред, но да.

Та
До обеда время идет посекундно, после час летит как минута, бред, но да.
останнім часом час пришвидшивсяя це вже помітив в принципі і не один я вже говорять багато людей

Та

останнім часом час пришвидшивсяя це вже помітив в принципі і не один я вже говорять багато людей
Да не последним временем, а всегда так было.(

Доброго ранку шановні та все норм в ти як що нового за ніч відбулося
Привіт і тут, нічка була трішки спортивна, робив вправи, трішки драйвова, ще слухав музику 🤙🏻 а ти що?)

Шо, ночью под музыку катался и одновременно гопака танцевал?) либо как это трактировать, хах.)
Привіт і тут, нічка була трішки спортивна, робив вправи, трішки драйвова, ще слухав музику 🤙🏻 а ти що?)

Привіт все бімба ти як що нового в тебе там стало чим займаєшся розказуй

Назад
Сверху Снизу