Ешки Шишки НП Крамниця Анатолія Грибенка (Канабіс та Екстазі поштою) Для військових продуманий стелс‼️

Лайки
17
Депозит
0.00$

1758269470941.webp

Всім привіт :) Тривалий час я веду свій бізнес у телеграмі, але будучи активним користувачем Секти, вирішив що потрібно і тут розмістити свій магазинчик, однодумці тут є.

Що я пропоную Вам?
• Якісний канабіс, від різних гроверів, з якими працюю тривалий час. Свій товар ми не вирощуємо, купляємо у повірених людей, накручуємо свій відсоток і продаємо у роздріб :)
• Я звик вести свої справи чесно та чисто. Якщо проблема з мого боку, я її визнаю, вирішу. Якщо проблема з боку клієнта - постараюся допомогти.

Ви військовий? Для вас зробимо окремий Стелс, щоб при отриманні не було проблем.

Ми зацікавлені у довгій співпраці !
Коли щось ще придумаю, допишу, а поки ідемо до асортименту)

Асортимент:
‼️ Сорти часто міняються, щоб наші клієнти не встигали прикуритися. Тому можете сміливо писати. Сюди не встигаю викладати, бо швидко забирають‼️
1. Канабіс (буває гідропоніка, аут, теплиця та індор, уточнюйте)

1758269481075.webp
[
1758269489146.webp

IMG-7446.jpg

Ціни:
5-9 грам - 8$/грам

10 грам -7$/ грам

20 грам - 6,5$/грам

2. Maserati XTC pills containing 300 mg net. - 97%(заявлено виробником) pure MDMA (власний імпорт з Нідерландів):
1758269498262.webp

3-48$

5 - 65$

10-120$

У ціну входить Стелс, вакуум і так далі. Ніяких доплат. Клієнт додатково оплачує тільки за послуги нової пошти.

• Наші посилки відправляємо протягом 48 годин з моменту оплати (стараємося вкластися у термін 24 годин) за допомогою Нової пошти.
• Оплату приймаємо у USDT TRC 20 та на картку банку під 11%
• Мінімальне замовлення - 5-7 грам (в залежності на якому складі знаходиться товар).

Екстазі - 3 штучки
Інколи буває опт, про що буду повідомляти тут у темі.
‼️ Знімайте на відео розпаковку посилки, без відео, будь-які скарги не приймаємо.

Контакти:
• особисті повідомлення на форумі
• телеграм - @obminnik
Посилання -https://t.me/obminnik

Последнее редактирование:
Не, смари. 48 за три это понятно. Но абзацем ниже идет(не могу процитировать тк света нет а я привык с ноута)

"Мин заказ 5-7г"
Про количество "штук" ничего. Например, они могут иметь ввиду, что нужно заказать 5-7г шш, а количество ешек желаемое по прайсу. Но, повторюсь, меня шш в принципе не интересуют, я на химию пересел

И вот минималка по химии у них, объективно, не указана, и стоит ее добавить не в "граммах" а долларах.

Ну это мое мнение, как человек со стороны говорю
Хорошо.... Если есть мнение значит живой )

Здравствуйте! Не совсем ясно из описания, возможно ли заказать 3 ешки на 48$, устроит ли такая минималка?
Потому что указанно только про граммы, а шш не интересует

Спасибо
Привіт, можна. Вибачайте що заплутав :)

Посмотреть вложение 17924

Всім привіт :) Тривалий час я веду свій бізнес у телеграмі, але будучи активним користувачем Секти, вирішив що потрібно і тут розмістити свій магазинчик, однодумці тут є.

Що я пропоную Вам?
• Якісний канабіс, від різних гроверів, з якими працюю тривалий час. Свій товар ми не вирощуємо, купляємо у повірених людей, накручуємо свій відсоток і продаємо у роздріб :)
• Я звик вести свої справи чесно та чисто. Якщо проблема з мого боку, я її визнаю, вирішу. Якщо проблема з боку клієнта - постараюся допомогти.

Ви військовий? Для вас зробимо окремий Стелс, щоб при отриманні не було проблем.

Ми зацікавлені у довгій співпраці !
Коли щось ще придумаю, допишу, а поки ідемо до асортименту)

Асортимент:
‼️ Сорти часто міняються, щоб наші клієнти не встигали прикуритися. Тому можете сміливо писати. Сюди не встигаю викладати, бо швидко забирають‼️
1. Канабіс (буває гідропоніка, аут, теплиця та індор, уточнюйте)
Ціни:
5-9 грам - 8$/грам

10 грам -7$/ грам

20 грам - 6,5$/грам

2. Maserati XTC pills containing 300 mg net. - 97%(заявлено виробником) pure MDMA (власний імпорт з Нідерландів):
Посмотреть вложение 17927

3-48$

5 - 65$

10-120$

У ціну входить Стелс, вакуум і так далі. Ніяких доплат. Клієнт додатково оплачує тільки за послуги нової пошти.

• Наші посилки відправляємо протягом 48 годин з моменту оплати (стараємося вкластися у термін 24 годин) за допомогою Нової пошти.
• Оплату приймаємо у USDT TRC 20 та на картку банку під 11%
• Мінімальне замовлення - 5-7 грам (в залежності на якому складі знаходиться товар).

Екстазі - 3 штучки
Інколи буває опт, про що буду повідомляти тут у темі.
‼️ Знімайте на відео розпаковку посилки, без відео, будь-які скарги не приймаємо.

Контакти:
• особисті повідомлення на форумі
• телеграм - @obminnik
Посилання -https://t.me/obminnik
Вітаю вас,дуже цікаво виходить,
Чи є змога спробувати ваш товар?

Назад
Сверху Снизу