Лікар розповіла, що трансжири та цукор слід визнати основними джерелами можливих проблем, що виникають у травному тракті та кровоносній системі людини. При надлишку цукру в організмі відбувається зміна мікрофлори кишечника, що відповідає за імунні реакції.
Трансжирів досить багато у стравах, які обсмажують на олії, причому його використовують кілька разів, у такому разі рослинний склад починає нагадувати тварину. Ірина Лізун зазначила, що маргарин схожий на вершкове масло, натомість він насичений трансжирами. Останніх також багато в напівфабрикатах, тому відбувається негативний вплив на імунну функцію.
Вкрай небажано вживати продукти з підсилювачами смаку, ароматизаторами та барвниками, оскільки вони негативно впливають на імунітет. Він також небезпечний одноманітний раціон, у якому спостерігається висока концентрація вуглеводів і жирів.
Трансжирів досить багато у стравах, які обсмажують на олії, причому його використовують кілька разів, у такому разі рослинний склад починає нагадувати тварину. Ірина Лізун зазначила, що маргарин схожий на вершкове масло, натомість він насичений трансжирами. Останніх також багато в напівфабрикатах, тому відбувається негативний вплив на імунну функцію.
Вкрай небажано вживати продукти з підсилювачами смаку, ароматизаторами та барвниками, оскільки вони негативно впливають на імунітет. Він також небезпечний одноманітний раціон, у якому спостерігається висока концентрація вуглеводів і жирів.