Медики назвали найкращий сніданок для зниження тиску

  • Автор темы Автор темы SlonOgromniy
  • Дата начала Дата начала

SlonOgromniy

Пользователь
Регистрация
5/11/25
Сообщения
475
Репутация
-7
Лайки
22
Депозит
2.58$

Також правильний сніданок очищає судини від надлишків холестерину.​

Науковці з'ясували, який продукт на сніданок допоможе вирішити проблему високого тиску. Відповідне дослідження проводилося британськими фахівцями, які представляють Лідський університет.

Як виявилось, найбільш оптимальним рішенням для сніданку при гіпертонії є вівсяна каша. Такі висновки зроблено після аналізу підсумків 28 проведених раніше наукових праць. Користь продукту полягає у наявності бета-глюканового волокна, здатного забезпечити зниження як систолічного, так і діастолічного артеріального тиску. При попаданні в організм розчинна клітковина може гальмувати транзит їжі в кишечнику, розтягуючи час на перетравлення останньої. Це не дає засвоювати велику кількість цукру з продуктів, що вкрай корисно для контролю вмісту глюкози в крові.

Крім того, неперетравлюваний бета-глюкан може захоплювати з собою певні обсяги холестерину, що теж відіграє роль у нормалізації тиску. Ще один позитивний ефект пов'язаний з очищенням судин від надлишків холестерину, поки кров звільняється від цукру, що її згущує.
 
Ще один позитивний ефект пов'язаний з очищенням судин від надлишків холестерину
 

Також правильний сніданок очищає судини від надлишків холестерину.​

Науковці з'ясували, який продукт на сніданок допоможе вирішити проблему високого тиску. Відповідне дослідження проводилося британськими фахівцями, які представляють Лідський університет.

Як виявилось, найбільш оптимальним рішенням для сніданку при гіпертонії є вівсяна каша. Такі висновки зроблено після аналізу підсумків 28 проведених раніше наукових праць. Користь продукту полягає у наявності бета-глюканового волокна, здатного забезпечити зниження як систолічного, так і діастолічного артеріального тиску. При попаданні в організм розчинна клітковина може гальмувати транзит їжі в кишечнику, розтягуючи час на перетравлення останньої. Це не дає засвоювати велику кількість цукру з продуктів, що вкрай корисно для контролю вмісту глюкози в крові.

Крім того, неперетравлюваний бета-глюкан може захоплювати з собою певні обсяги холестерину, що теж відіграє роль у нормалізації тиску. Ще один позитивний ефект пов'язаний з очищенням судин від надлишків холестерину, поки кров звільняється від цукру, що її згущує.
Так холостерин завжди був проблемою добре що останні роки меники більше інформують людей про заходи для захисту здоров'я
 
Назад
Сверху Снизу