Десятиліттями ми чули про те, що апельсини і апельсиновий сік дуже корисні для здоров’я. Але в свідомості більшості з нас апельсини-це традиційно помаранчеві фрукти.
Однак їх криваво-червоний різновид є набагато більш корисним, якщо судити за вмістом антиоксидантів. Експерти стверджують, що червоні апельсини, які ростуть в регіоні Середземномор’я, насичені антоціанінами. Це натуральні компоненти, також в безлічі містяться в синіх або червоних ягодах і червоній картоплі.
Антоціаніни пов’язані з поліпшенням серцево-судинного здоров’я, запобіганням раку і поліпшенням когнітивного функціоналу. Саме тому включення червоного апельсинового соку може надати вельми помітний вплив на здоров’я і вагу людини.
Однак їх криваво-червоний різновид є набагато більш корисним, якщо судити за вмістом антиоксидантів. Експерти стверджують, що червоні апельсини, які ростуть в регіоні Середземномор’я, насичені антоціанінами. Це натуральні компоненти, також в безлічі містяться в синіх або червоних ягодах і червоній картоплі.
Антоціаніни пов’язані з поліпшенням серцево-судинного здоров’я, запобіганням раку і поліпшенням когнітивного функціоналу. Саме тому включення червоного апельсинового соку може надати вельми помітний вплив на здоров’я і вагу людини.