Поки відомо лише про те, що рак може з'явитися внаслідок генетичної схильності, пристрасті до шкідливої їжі, зловживання шкідливими звичками, поганої

  • Автор темы Автор темы lab1rezz
  • Дата начала Дата начала

lab1rezz

Пользователь
Регистрация
24/10/25
Сообщения
1,074
Репутация
1
Лайки
55
Депозит
0.30$
Десятиліттями ми чули про те, що апельсини і апельсиновий сік дуже корисні для здоров’я. Але в свідомості більшості з нас апельсини-це традиційно помаранчеві фрукти.

Однак їх криваво-червоний різновид є набагато більш корисним, якщо судити за вмістом антиоксидантів. Експерти стверджують, що червоні апельсини, які ростуть в регіоні Середземномор’я, насичені антоціанінами. Це натуральні компоненти, також в безлічі містяться в синіх або червоних ягодах і червоній картоплі.

Антоціаніни пов’язані з поліпшенням серцево-судинного здоров’я, запобіганням раку і поліпшенням когнітивного функціоналу. Саме тому включення червоного апельсинового соку може надати вельми помітний вплив на здоров’я і вагу людини.
 
ну и на этом спасибо как говорится хоть что то ведомо
 
не совсем понял один момент. где можно больше узнать? буду благодарен за ответ
 
Назад
Сверху Снизу