Предложения по улучшению и развитию форума

• Автор темы Автор темы Admin
  • Дата начала Дата начала
Болеее разборчиіей сделай интерфейс блин ну тип белое с черним такое.
Добавили черно-белый стиль, можно выбрать внизу страницы
1751640196232.webp

Необходим общий чат.На главной странице,что бы меньше переходить

Какие именно правила тебе там нравятся больше всего?
Насправді правила є для продавців, користувачів, гаранта і інші теми. В основному по кілька правил, але є багато підпунктів, які доповнюють одне одного. Більшість з них написані, щоб не допустити повторення ситуацій, в наслідок яких і були створені ці правила у процесі розвитку.
З часом Вам доведеться рано чи пізно зіткнутися із деякими проблемами і в результаті доповнити правила. Розумію, що не варто відразу навантажувати продавців та користувачів незліченною кількістю правил, однак кілька корисних точно найдеться, які можна буде впровадити найближчим часом.
Наприклад якщо новий магазин бажає розміститись на вашій площадці, йому необхідно довести серйозність своїх намірів роздавши мін. 5 проб на які будуть відписані трип репорти. Але це вже трохи згодом, як форум трішечки розвинеться і стане ще привабливішим для продавців.

Шо сказать.Нету проб - нету людей,нету людей - нету магазинов.Сколько похожих на легалайзер есть форумов ,но они все вместе взятые не сопоставимы с ним по онлайну.
Даже на форумах с бесплатным размещением прлдавци тупо бросают магазины,тошо там никого нет,а модераторы их темы не удаляют шоб хоть шото создавало илюзию,шо там кто-то торгует
Это новый форум чтоле?
Да новый

Отже я вияснив причину відсутності інших емоцій окрім "мені подобається" яку можу лише використовувати) це браузер тор "Tor" зазвичай натиснувши на цей символ зявляються інші емоції та у торі увага скрін) нижче) прошу якщо є думки лайфхакніть тора для повного спектру відчуттів)
Screenshot_2025-07-05-22-40-05-064_org.torproject.torbrowser.webp

Не знаю по тору ничего не могу сказать, я не бандит)
Отже я вияснив причину відсутності інших емоцій окрім "мені подобається" яку можи лише використовувати) це браузер тор "Tor" зазвичай натиснувши на цей символ зявляються інші емоції та у торі увага скрін) нижче) прошу якщо є думки лайфхакніть тора для повного спектру відчуттів)
Посмотреть вложение 1116

тоже непротив чатика на главной, единственное надо чтобы он не бул перегружен

Назад
Сверху Снизу