Словацька поліція допитала школяра за намальовані перед школою синьо-жовте серце та написи перед візитом Фіцо

• Автор темы Автор темы AndrewFurman
  • Дата начала Дата начала

AndrewFurman

Пользователь
Лайки
4
Депозит
0.20$
У словацькому місті Попрад поліція допитала учня п’ятого курсу німецької двомовної гімназії на ім'я Міхал через намальовані синьо-жовте серце та написи перед її будівлею, де в той день мав виступати прем'єр Словаччини Роберт Фіцо.
Про це повідомило видання Korzár.

Директорка школи Марія Войташшакова повідомила вдень 7 листопада, що Протокольне бюро уряду Словацької Республіки повідомило їх про заплановану зустріч на початку тижня.
За її словами, 18 відсотків батьків висловили цю незгоду і для них були передбачені замісні заняття.

Войташшакова також заявила, що в день планованої зустрічі з Фіцо вранці перед входом у школу помітили, як молодий чоловік робив образливі написи на адресу Фіцо.

У свою чергу, сам Міхал у коментарі виданню заперечив, що зробив всі три написи, на одному з яких було серце синього та жовтого кольорів.

«Коли я прийшов туди вранці, там вже був напис „Фіцо — зрадник“. Хтось, мабуть, написав його вночі. Вранці було зрозуміло, що хтось уже намагався його стерти. Я не знаю, хто це був, я його не знаю, але моє серце завмерло, коли я подумав: „Ого, я не один“. Пізніше я дізнався, що напис насправді був вандалізмом, бо був написаний фарбою з балончика», — розповів він.

Назад
Сверху Снизу