Вживання ряду продуктів може захистити організм від можливості розвитку раку.
Про це свідчать результати деяких досліджень, проведених в пошуках відповідей, передає НВ.
Чорниця – містить багато вітамінів і антиоксидантів, які нейтралізують вільні радикали. А останні, як відомо, лежать в основі запальних процесів в організмі. Чорниця знижує ризик виникнення раку грудей, кишечника, сечового міхура, легенів і шкіри.
Останні новини: Повсякденні звички, які погано впливають на здоров’я очей
Часник – містить компоненти сірки, які здатні стимулювати імунну систему і підвищувати її здатність знищувати ракові клітини.
Про це свідчать результати деяких досліджень, проведених в пошуках відповідей, передає НВ.
Чорниця – містить багато вітамінів і антиоксидантів, які нейтралізують вільні радикали. А останні, як відомо, лежать в основі запальних процесів в організмі. Чорниця знижує ризик виникнення раку грудей, кишечника, сечового міхура, легенів і шкіри.
Останні новини: Повсякденні звички, які погано впливають на здоров’я очей
Часник – містить компоненти сірки, які здатні стимулювати імунну систему і підвищувати її здатність знищувати ракові клітини.