Треба їсти кожен день: названо продукти, що захищають від раку

  • Автор темы Автор темы lab1rezz
  • Дата начала Дата начала

lab1rezz

Пользователь
Регистрация
24/10/25
Сообщения
1,074
Репутация
1
Лайки
55
Депозит
0.30$
Вживання ряду продуктів може захистити організм від можливості розвитку раку.

Про це свідчать результати деяких досліджень, проведених в пошуках відповідей, передає НВ.

Чорниця – містить багато вітамінів і антиоксидантів, які нейтралізують вільні радикали. А останні, як відомо, лежать в основі запальних процесів в організмі. Чорниця знижує ризик виникнення раку грудей, кишечника, сечового міхура, легенів і шкіри.

Останні новини: Повсякденні звички, які погано впливають на здоров’я очей
Часник – містить компоненти сірки, які здатні стимулювати імунну систему і підвищувати її здатність знищувати ракові клітини.
 
Їжа може бути не лише смачною, а й лікувально
 
Нетільки в їжі справв багато заводів шкідливих навколо
 
правильное питание всегда пазитивно влияло на наше здоровье
 
Назад
Сверху Снизу