SlonOgromniy
Пользователь
Вживання трьох продуктів, що містять білок, вітамін D та кальцій, сприяє схудненню у «складному» для цього віці після 40 років.
Схуднути у віці після 40 років значно складніше, ніж у віці після 20, оскільки інакше функціонує метаболізм, по-різному розвинена м’язова маса. На додачу в зрілому організмі відбуваються гормональні зміни, природні для його віку, але при цьому впливають на накопичення жиру.
Тим не менш, «навіть з віком у людини зберігається набагато більше контролю над метаболізмом, ніж вона думає».
Про це пише EatThis, NotThat, посилаючись на інтерв’ю дієтолога Керолайн Томасон.
Експерт констатує, що схуднути після 40 років можливо, якщо дотримуватися трьох принципів. Перший – необхідно мінімізувати кількість рафінованих вуглеводів, що швидко засвоюються в раціоні, для чого потрібно виключити з нього багато солодких і борошняних продуктів.
Схуднути у віці після 40 років значно складніше, ніж у віці після 20, оскільки інакше функціонує метаболізм, по-різному розвинена м’язова маса. На додачу в зрілому організмі відбуваються гормональні зміни, природні для його віку, але при цьому впливають на накопичення жиру.
Тим не менш, «навіть з віком у людини зберігається набагато більше контролю над метаболізмом, ніж вона думає».
Про це пише EatThis, NotThat, посилаючись на інтерв’ю дієтолога Керолайн Томасон.
Експерт констатує, що схуднути після 40 років можливо, якщо дотримуватися трьох принципів. Перший – необхідно мінімізувати кількість рафінованих вуглеводів, що швидко засвоюються в раціоні, для чого потрібно виключити з нього багато солодких і борошняних продуктів.