Я стояв під будинком, де нещодавно поставили нові магнітні домофони — усе блищить, наче в майбутньому. У кишені телефон із відкритим плейлистом саундтреку до таксі, у голові пір подс,вже трохи холодно, відчуття, що сьогоднішній вечір буде особливим.
Доброго дня та прекрасного настрою
про себе:
вага 69 кг,
ріст 173см
вік:26
речовина:пвп
вес :1
дозіровка:40мг
крос толлер шш+водка+пвп
толлер -низький
на тижні пвп
На вигляд прозорі досить великі камені дещо з забарвленям

𝓐𝓛𝓛_𝓘𝓝𝓒𝓛𝓤𝓢𝓘𝓥𝓔
КАЧЕСТВО И НИЗКИЕ ЦЕНЫ
АМФ
,
АЛЬФА
️КИЕВ КЛАДЫ
️

ОТПРАВКИ ПО ВСЕЙ УКРАИНЕ

⊱ ──────ஓ๑♡๑ஓ ────── ⊰──────ஓ๑♡๑ஓ ────── ⊰──────ஓ๑♡๑ஓ ────── ⊰──────ஓ๑♡๑ஓ ──────
´ *•.¸♥¸.•**
П༙྇Р༙྇И༙྇В༙྇Е༙྇Т༙྇С༙྇Т༙྇В༙྇У༙྇Е༙྇М༙྇ ༙྇В༙྇ ༙྇Н༙྇А༙྇Ш༙྇Е༙྇М༙྇ ༙྇М༙྇А༙྇Г༙྇А༙྇З༙྇И༙྇Н༙྇Е༙྇ ༙྇"༙྇A༙྇L༙྇L༙྇_༙྇I༙྇N༙྇C༙྇L༙྇U༙྇S༙྇I༙྇V༙྇E༙྇"
´ *•.¸♥¸.•**
⊱ ──────ஓ๑♡๑ஓ ────── ⊰──────ஓ๑♡๑ஓ ────── ⊰──────ஓ๑♡๑ஓ ──────

ИМЕЕМ В АРСЕНАЛЕ АССОРТИМЕНТ КАЧЕСТВЕННОЙ СИНТЕТИКИ, КОТОРАЯ ПОСТОЯННО ОБНОВЛЯЕТСЯ.
.

ПРАЙС
...
Друг під’їжджає на старому авто, всередині пахне кавою й легким хвилюванням. Ми сідаємо, їду за пробніком від нового шопу,
забрав,спс магазину скоро буде тріп,достаєм чисту посудину
запускаємо музику,
19:34
насипаю пару камінців,Вхід
Дивлюсь як тануть і пливуть каплі
і місто починає дихати в унісон із нашими думками.
20:05
Думки розлітаються, як світлові промені — хочеться писати, створювати, ділитися. У голові фрази складаються в ритм, як текст пісні, що народжується сама собою.
21:00
Він пропонує покурити, я відмовляюся замість того вдихаю нічне повітря. друг собі катає а я стараюсь занотувати моменти
В ньому є щось електричне, як іскра перед грозою.
21:15
Світ здається м’яким. Морозиво роздупляє . Музика Тарантіно на фоні, і все виглядає як сцена з кіно, де я головний герой.паклю собі
22:00вже вдома ,намалюю катаю каплю спокій ,
22:02 суєта ізмена накрила палю ще
Настрій змінюється хвилями: ейфорія переходить у спокій, потім у легку апатію. Я вмикаю ще раз *Pulp Fiction OST* і ловлю себе на думці, що життя — це монтаж. Просто треба вчасно поставити правильний саундтрек.
22:46
Відкриті вікна, нічні звуки міста, і думки течуть, як музика.Холодно. Пишу у чат, гортаю тік-ток — все здається пов’язане, як єдиний потік інформації.
23:05
Поруч подруга. Ми розмовляємо про фільми, сни, дитинство. Сміх, тепло, дотики. Цей момент — теж свого роду кайф, тільки природний, людський,розмовляєм і трохи досипаємо
2:20перед очима каплі що пливуть
Подруга розповідає історію про своє дитинство — як вони з братом ловили світлячків у банку й думалидуже багато всього розказуєм один одному і неможе докінцярозказати, що це справжні зірки. І я ловлю себе на думці, що ми всі трохи такі ж — ловимо світло, щоб не забути, що воно є.
У вухах — Moby – Porcelain. Звуки вечора змішуються з басами. Люди навколо, машини, шелест дерев — усе грає в одному ритмі.
Я кажу:
— Знаєш, кожен день — це як ремікс на попередній. Ті ж ноти, але по-іншому зведено.
Вона сміється й тихо додає:
— Тоді головне не грати одну й ту ж пісню занадто довго.
3:00
Коли вона засинає, я дописую цей звіт.
“Найкращий трип — це момент, коли ти просто щасливий бути тут. Без причин, без виправдань.”
Висновок простий:
ейфорія — це не речовина,
ейфорія — це момент, коли ти відчуваєш життя без фільтра.
09:17
Прокидаюся . Сонце падає на підвіконня рівним квадратом, ніби хтось спеціально виставив світло для сцени. Голова чиста, але в ній — відлуння вчорашніх розмов. Наче хтось лишив плівку, яку тепер треба перемотати й переглянути.
09:30
На кухні — запах кави й трохи винограду, що залишився з ночі. Подруга ще спить. Дивлюсь на неї — і здається, що час уповільнився. Немає поспіху, лише легкість.
10:05
Виходжу на балкон. Місто живе своїм звичним шумом,голоси дітей, гавкіт собаки. Але я це чую по-іншому. Раніше ці звуки дратували, тепер — це як саундтрек до нового дня)).
10:40
Пишу короткі нотатки в телефон:
> «Не шукай підйому в зовнішньому, коли все, що треба, вже дихає всередині».
Це стає моїм правилом на день.
11:15
Вона прокидається, каже: “Ти знову пишеш?” — і посміхається.
— Так, відповідаю,а як без того
заварив каву,У голові все ще пульсує музика — не гучна, а така, що живе між думками. В Spotify грає *Massive Attack – Teardrop*.
11:30
Йду по хліб
повністю свіжа голова,вийшло з оргпнізму
Відчуття, що світ став більш реалістичним, але водночас — більш м’яким. Люди в черзі до каси виглядають як персонажі фільму, а не статисти. Можливо, це і є тріп, тільки без хімії — просто уважність до деталей.
підсумок
вигляд:9\10
стелс 9\10
надежность 10\10
Вкус 10\10
ефект 10\10
спілкування з оператором 10\10
загальна оцінка 9
Доброго дня та прекрасного настрою
про себе:
вага 69 кг,
ріст 173см
вік:26
речовина:пвп
вес :1
дозіровка:40мг
крос толлер шш+водка+пвп
толлер -низький
на тижні пвп
На вигляд прозорі досить великі камені дещо з забарвленям
Винница Винницкая область Волынская область Днепр Днепропетровская область Житомир Житомирская область Запорожье Запорожская область Ивано-Франковск Ивано-Франковская область Киев Киевская область Кропивницкий Кировоградская область Луцк Львов Львовская область Николаев Николаевская область Одесса Одесская область Полтава Полтавская область Ровно Ровенская область Сумы Сумская область Тернополь Тернопольская область Харьков Харьковская область Херсон Херсонская область Хмельницкий Хмельницкая область Черкассы Черкасская область Чернигов Черниговская область Черновцы Черновицкая область Ужгород Тема '✴️💛𝓐𝓛𝓛_𝓘𝓝𝓒𝓛𝓤𝓢𝓘𝓥𝓔💙✴️ КАЧЕСТВО И НИЗКИЕ ЦЕНЫ⚛️ ☣️АМФ☣️ ,☢️АЛЬФА☢️🚀 ✅️КИЕВ КЛАДЫ✅️🚀 🇺🇦🚖📦🔥ОТПРАВКИ ПО ВСЕЙ УКРАИНЕ🔥🚖📦🇺🇦'
⊱ ──────ஓ๑♡๑ஓ ────── ⊰──────ஓ๑♡๑ஓ ────── ⊰──────ஓ๑♡๑ஓ ────── ⊰──────ஓ๑♡๑ஓ ──────
⊱ ──────ஓ๑♡๑ஓ ────── ⊰──────ஓ๑♡๑ஓ ────── ⊰──────ஓ๑♡๑ஓ ──────
- all_inclusive_ukraine
- Ответы: 64
- Форум: Магазины на проверке
Друг під’їжджає на старому авто, всередині пахне кавою й легким хвилюванням. Ми сідаємо, їду за пробніком від нового шопу,
забрав,спс магазину скоро буде тріп,достаєм чисту посудину
запускаємо музику,
19:34
насипаю пару камінців,Вхід
Дивлюсь як тануть і пливуть каплі
і місто починає дихати в унісон із нашими думками.
20:05
Думки розлітаються, як світлові промені — хочеться писати, створювати, ділитися. У голові фрази складаються в ритм, як текст пісні, що народжується сама собою.
21:00
Він пропонує покурити, я відмовляюся замість того вдихаю нічне повітря. друг собі катає а я стараюсь занотувати моменти
В ньому є щось електричне, як іскра перед грозою.
21:15
Світ здається м’яким. Морозиво роздупляє . Музика Тарантіно на фоні, і все виглядає як сцена з кіно, де я головний герой.паклю собі
22:00вже вдома ,намалюю катаю каплю спокій ,
22:02 суєта ізмена накрила палю ще
Настрій змінюється хвилями: ейфорія переходить у спокій, потім у легку апатію. Я вмикаю ще раз *Pulp Fiction OST* і ловлю себе на думці, що життя — це монтаж. Просто треба вчасно поставити правильний саундтрек.
22:46
Відкриті вікна, нічні звуки міста, і думки течуть, як музика.Холодно. Пишу у чат, гортаю тік-ток — все здається пов’язане, як єдиний потік інформації.
23:05
Поруч подруга. Ми розмовляємо про фільми, сни, дитинство. Сміх, тепло, дотики. Цей момент — теж свого роду кайф, тільки природний, людський,розмовляєм і трохи досипаємо
2:20перед очима каплі що пливуть
Подруга розповідає історію про своє дитинство — як вони з братом ловили світлячків у банку й думалидуже багато всього розказуєм один одному і неможе докінцярозказати, що це справжні зірки. І я ловлю себе на думці, що ми всі трохи такі ж — ловимо світло, щоб не забути, що воно є.
У вухах — Moby – Porcelain. Звуки вечора змішуються з басами. Люди навколо, машини, шелест дерев — усе грає в одному ритмі.
Я кажу:
— Знаєш, кожен день — це як ремікс на попередній. Ті ж ноти, але по-іншому зведено.
Вона сміється й тихо додає:
— Тоді головне не грати одну й ту ж пісню занадто довго.
3:00
Коли вона засинає, я дописую цей звіт.
“Найкращий трип — це момент, коли ти просто щасливий бути тут. Без причин, без виправдань.”
Висновок простий:
ейфорія — це не речовина,
ейфорія — це момент, коли ти відчуваєш життя без фільтра.
09:17
Прокидаюся . Сонце падає на підвіконня рівним квадратом, ніби хтось спеціально виставив світло для сцени. Голова чиста, але в ній — відлуння вчорашніх розмов. Наче хтось лишив плівку, яку тепер треба перемотати й переглянути.
09:30
На кухні — запах кави й трохи винограду, що залишився з ночі. Подруга ще спить. Дивлюсь на неї — і здається, що час уповільнився. Немає поспіху, лише легкість.
10:05
Виходжу на балкон. Місто живе своїм звичним шумом,голоси дітей, гавкіт собаки. Але я це чую по-іншому. Раніше ці звуки дратували, тепер — це як саундтрек до нового дня)).
10:40
Пишу короткі нотатки в телефон:
> «Не шукай підйому в зовнішньому, коли все, що треба, вже дихає всередині».
Це стає моїм правилом на день.
11:15
Вона прокидається, каже: “Ти знову пишеш?” — і посміхається.
— Так, відповідаю,а як без того
заварив каву,У голові все ще пульсує музика — не гучна, а така, що живе між думками. В Spotify грає *Massive Attack – Teardrop*.
11:30
Йду по хліб
повністю свіжа голова,вийшло з оргпнізму
Відчуття, що світ став більш реалістичним, але водночас — більш м’яким. Люди в черзі до каси виглядають як персонажі фільму, а не статисти. Можливо, це і є тріп, тільки без хімії — просто уважність до деталей.
підсумок
вигляд:9\10
стелс 9\10
надежность 10\10
Вкус 10\10
ефект 10\10
спілкування з оператором 10\10
загальна оцінка 9