З настанням холодних місяців багато хто з нас помічає, що наша шкіра починає ставати сухою, стягнутою або тьмяною. Різкі перепади температур, вітер і низька вологість можуть звести нанівець усі ваші зусилля з догляду. Експерти зазначають, що допомогти розв’язати цю проблему можуть прості продукти, які є у кожному супермаркеті.
Про це пише Daily Express.
Експертка зі здоров’я та догляду за шкірою Ріса Фоммачан з «Landys Chemist» наголошує для того, щоб підтримати своє здоров’я взимку важливо приділити значку увагу своєму раціону.
Фахівчиня пояснила, що продукти, багаті на вітамін С, антиоксиданти та корисні жири, допомагають виробляти колаген і утримувати вологу, борючись із запаленнями. Додатково вітаміни D і C (у добавках) зменшують запалення та зневоднення.
Експерти розповіли про п’ять ключових продуктів, які варто додати до свого щоденного меню для того, щоб зберегти шкіру здоровою та сяючою упродовж холодної пори року.
Цей вітамін необхідний для вироблення колагену, який допомагає зберегти шкіру еластичною та розгладити дрібні зморшки.
Взимку, коли шкіра страждає від холоду та сухого повітря в приміщеннях, ківі посилює природний захист і підтримку вашого організму.
Про це пише Daily Express.
Експертка зі здоров’я та догляду за шкірою Ріса Фоммачан з «Landys Chemist» наголошує для того, щоб підтримати своє здоров’я взимку важливо приділити значку увагу своєму раціону.
Фахівчиня пояснила, що продукти, багаті на вітамін С, антиоксиданти та корисні жири, допомагають виробляти колаген і утримувати вологу, борючись із запаленнями. Додатково вітаміни D і C (у добавках) зменшують запалення та зневоднення.
Експерти розповіли про п’ять ключових продуктів, які варто додати до свого щоденного меню для того, щоб зберегти шкіру здоровою та сяючою упродовж холодної пори року.
Ківі
Ківі — це невеликий, але надзвичайно корисний фрукт, який є справжнім джерелом вітаміну С.Цей вітамін необхідний для вироблення колагену, який допомагає зберегти шкіру еластичною та розгладити дрібні зморшки.
Взимку, коли шкіра страждає від холоду та сухого повітря в приміщеннях, ківі посилює природний захист і підтримку вашого організму.