Анатолій Грибенко
Магазин
Всім привіт
Що я пропоную Вам?
• Якісний канабіс, від різних гроверів, з якими працюю тривалий час. Свій товар ми не вирощуємо, купляємо у повірених людей, накручуємо свій відсоток і продаємо у роздріб
• Я звик вести свої справи чесно та чисто. Якщо проблема з мого боку, я її визнаю, вирішу. Якщо проблема з боку клієнта - постараюся допомогти.
Ви військовий? Для вас зробимо окремий Стелс, щоб при отриманні не було проблем.
Ми зацікавлені у довгій співпраці !
Коли щось ще придумаю, допишу, а поки ідемо до асортименту)
Асортимент:
Ціни:
5-9 грам - 8$/грам
10 грам -7$/ грам
20 грам - 6,5$/грам
2. Maserati XTC pills containing 300 mg net. - 97%(заявлено виробником) pure MDMA (власний імпорт з Нідерландів):
3-48$
5 - 65$
10-120$
У ціну входить Стелс, вакуум і так далі. Ніяких доплат. Клієнт додатково оплачує тільки за послуги нової пошти.
• Наші посилки відправляємо протягом 48 годин з моменту оплати (стараємося вкластися у термін 24 годин) за допомогою Нової пошти.
• Оплату приймаємо у USDT TRC 20 та на картку банку під 11%
• Мінімальне замовлення - 5-7 грам (в залежності на якому складі знаходиться товар).
Екстазі - 3 штучки
Інколи буває опт, про що буду повідомляти тут у темі.
•
Знімайте на відео розпаковку посилки, без відео, будь-які скарги не приймаємо.
Контакти:
• особисті повідомлення на форумі
• телеграм - @obminnik
Посилання -https://t.me/obminnik
5-9 грам - 8$/грам
10 грам -7$/ грам
20 грам - 6,5$/грам
2. Maserati XTC pills containing 300 mg net. - 97%(заявлено виробником) pure MDMA (власний імпорт з Нідерландів):
3-48$
5 - 65$
10-120$
У ціну входить Стелс, вакуум і так далі. Ніяких доплат. Клієнт додатково оплачує тільки за послуги нової пошти.
• Наші посилки відправляємо протягом 48 годин з моменту оплати (стараємося вкластися у термін 24 годин) за допомогою Нової пошти.
• Оплату приймаємо у USDT TRC 20 та на картку банку під 11%
• Мінімальне замовлення - 5-7 грам (в залежності на якому складі знаходиться товар).
Екстазі - 3 штучки
Інколи буває опт, про що буду повідомляти тут у темі.
•
Контакти:
• особисті повідомлення на форумі
• телеграм - @obminnik
Посилання -https://t.me/obminnik
Последнее редактирование: