paramaribo
Тестер
Вітаю вас пані та панове. Цієї похмурої ночі публікую продовження розповіді про перелік суцвіть так званої марихуани від лавки натуральних ласощів - bulkweed. В четвертій частині мого тріпмарафону постараюся висвітлити дію індикодомінантного гібриду BAY BURGER від іспанського банку насіння - Delicious Seeds ™
*Створюю тему з запізненням в день чі два по усім відомим причинам.
Посилання на тему продавця:
Нікнейм продавця:
bulkweed
Фото товару:
По-перше треба відзняти пару кадриків для фідбеку. Як ми бачимо квітка приїхала частково в розібраному стані, проте цей пакунок був найбільшим поміж шести грамових чікетів. Роблю все поетапно, спочатку малякаю на папірцеві назву форуму та шоп, дата, підпис здець і підпиздець. Гарненько виклав всі прибамбаси сформувавши більш менш пристойний вид, з дюжену разів клацнув затвором фотоапарата цей імпровізований натюрморт.
По-друге запах та зовнішній вид. Частина обломків шш та половинка не твердої шишки на штрупалеві, в цій шш маємо оптимальну вологість. Без насіння м'якувата травка, на перший погляд плямка виглядає важкіше за один грам. Букет знайомо віддає базиліком фіолетовим, має доволі рідкісне амбре чимось навіть на чорнобривці походить.
Тест/таймінг споживаю через водний бульбулятор:
00:00
Інгаляційний кабінет вже не такий теплий як влітку. Перебиваю ножичками додатково шматочки що відвалилися від шишки. Насамоті без нікого тестую. Відважую десь соточку міліграмів для початкового хапу. Аромат при дрібленні відкрився більшою солодкістю додалося ягідних асоціації. Горить з першого разу увесь напас не залишаючи по собі недогарків. Цей смаккк ваууууу що це? Щось дуже екстравагантне поки не розумію, але це щось з чимось....кашель підкрадаеться поступово через 10 15 сек тиск у грудях критично високий і в секунду з мене потужно вилітає два хриплих кахикахи. Повторне занурення у прохолодну воду мокрого апарату після якого я чітко спіймав цей смак за хвоста.
00:07
Хочу окремо виділити його властивості. Пухнастий смок нагадує на смак якесь вялене м'ясо чі телятини, чі козлятини, чі куй пойми чого...та попри все безумовно це комплімент шефу - ріл рібята я такого раніше не куштував. Пам'ятаю доводив шмальку то несло гімнами курячими, а це прямо м'ясний ексклюзівчик йопта. Настрій кардинально змінюється починаєш по новому проживати своє життя, спокійно нагрібає без натяку на параною чі метушню. Плавні рухи мене плаве як сирок шось не те слабенько ..
00:23
Стоун винахідливий, вдумливий медитативний, є бажання займатись вправами через приємні вібрації у тілі. Музика поглинається зі спрагою наче давно вже нічого не слухав, вуха мої нові гості та чутливі, виловлюєш незнайомі звуки у добре відомих треках. Як не дивно ззовні майже немає нашмалених налаштуваннь по типу червоних очей та сушняків у гортані.
00:45
Стійка рівновага ментально і фізично, зробив зарядку з розтяжкою подихав повними легенями, в очах все розквітло зображення більш контрастне, а грані оточуючих предметів здаються домальованими, особливо це стосується листочків на деревах вони неймовірно гарні наче їх підмалював штучний інтелект. Жовті та червоні вони набагато симпатичніші ніж звичні зелені... ех шкода що незабаром все це осіннє вбрання паде долі зоставивши лишень голі сірі гілки.
01:10
Швидко згушуються хмари над домом створюючи зовсім інший ландшафт пруля. За активним релаксіком ховаються набагато серйозніші наміри. Бургер безпринципно манить в колиску, башка тяжка зробилася її тягне вниз до подушки здовжена як у жирафи шия наче зара трісне під скам'янілою бебешкою. Мій диван - моя фортеця. Ютубчик - вузьке віконечко в цей жахливий та прекрасний водночас світ. Жалюзі закриваються я потребую мізер денного світла та якийсь фільм про цікавеньке.
02:40
Скокійна музика та голос диктора поступово заколихують мене хвилин на сорок. Прокинувшись нереально голодним я спритно скидаю свіженький салатик до купи та з тваринним апетитом набиваю неситий шлуні. Все як в тумані я жорстко туплю салат той наче вічність складав та все ж у фіналі вийшло справжнісіньке гастрономічне диво. Щось типу Цезара закуховарив та втоплав пару порцій точно.
03:40
Повне витверезіння, голова ясна та легка невідчутно що ще зовсім недавно ти був нашмалений як морський окунь.
Висновки:
спочатку якось аж сіро нагрібало подумав що самий слабкий стрейн. ааа ні після годинки невпевненості тотальний Стоун відправляє тебе під м'яку ковдру борознити простори горизонтальних поверхонь. Активна фаза більше трьох годин, відпускає отак хоп. і все як новенька копійка. При чому догонка діє так само годинка ні туди ні сюди а потім байбцргерний удар по потилиці і ти валяєшься як морений дуб.
: по фіналу заключні оціночки:
Оцінка речовини загальна(9/10)
Оцінка сили та часу дії конкретного сорту в асортименті ( 9,3/10 )
Оцінка стелсу (9/10)
Швидкість відправки (9/10)
Оцінка взаємодії з оператором (9,6/10)
Загальна оцінка сервісу (9,3/10)
Прощаюсь з вами на мить , далі буде. Баюбай
*Створюю тему з запізненням в день чі два по усім відомим причинам.
Тестер я/стать чоловіча
61 кг маса, 169 см зріст, вік достатньо дорослий
Загальна вага тестової покупки: 21г
Дозування приблизно: 200 міліграмів
Толерантність до канабісу: споживаю регулярно протягом декількох років
Кростолік(кростолерантність): онлі канаба
61 кг маса, 169 см зріст, вік достатньо дорослий
Загальна вага тестової покупки: 21г
Дозування приблизно: 200 міліграмів
Толерантність до канабісу: споживаю регулярно протягом декількох років
Кростолік(кростолерантність): онлі канаба
Посилання на тему продавця:
Нікнейм продавця:
bulkweed
Фото товару:
По-перше треба відзняти пару кадриків для фідбеку. Як ми бачимо квітка приїхала частково в розібраному стані, проте цей пакунок був найбільшим поміж шести грамових чікетів. Роблю все поетапно, спочатку малякаю на папірцеві назву форуму та шоп, дата, підпис здець і підпиздець. Гарненько виклав всі прибамбаси сформувавши більш менш пристойний вид, з дюжену разів клацнув затвором фотоапарата цей імпровізований натюрморт.
По-друге запах та зовнішній вид. Частина обломків шш та половинка не твердої шишки на штрупалеві, в цій шш маємо оптимальну вологість. Без насіння м'якувата травка, на перший погляд плямка виглядає важкіше за один грам. Букет знайомо віддає базиліком фіолетовим, має доволі рідкісне амбре чимось навіть на чорнобривці походить.
Тест/таймінг споживаю через водний бульбулятор:
Оцінка речовини загальна(9/10)
Оцінка сили та часу дії конкретного сорту в асортименті ( 9,3/10 )
Оцінка стелсу (9/10)
Швидкість відправки (9/10)
Оцінка взаємодії з оператором (9,6/10)
Загальна оцінка сервісу (9,3/10)
Прощаюсь з вами на мить , далі буде. Баюбай
Последнее редактирование: