Шишки " Marshmallow OG "
Вбивча сила "Зефірки"
Тестер:Вбивча сила "Зефірки"
Вес: 90кг
Рост: 178 см
Заявлена вага: 2 гр.
Доза: 1 ковпак
Спосіб вживання: водний
Толер: нульовий, останній раз курив три місяці назад.
Кросс - толер: відсутній
Продавець:
Marshmallow OG fem® (Compound Genetics)
THC - 30%
CBD - <1%
CBG - < 1%
Sativa/Indica - 75/25%
Це полігібридний сорт був створений шляхом злиття найкращих американських флагманських сортів:
Jet Fuel Gelato з його неповторним терпеновим профілем і неймовірною живучістю та
Chem D x Triangle Kush, який є кульмінацією гібридизації двох найпотужніших седативних сортів на ринку.
Органолептика:
Шишки, добре просушені, спресовані, легко кришаться, не липки, але і не пересушені, під час крошення ,шишки пахнуть, як ванільний зефір з фруктовим наповнювачем, маючи нульовий толер, цей запах нагадав мені дитинство, і ще якусь жувачку)))Після насолоди ароматом я приступив до дегустації даного сорту шишок.

І ось, після очікування і підготовки, я спускаюся в підвал, щоб нарешті розслабитися і винагородити себе за терпіння, яке тривало три місяці, а можливо і більше.
Місце – підвал, в якому стояв, і чекав свого часу мій апарат, зроблений з двох пластикових бутилок, дідовським методом.
Вечір, м'яке освітленням від лампи, настрій – спокійний, без стресу, але в середині мандраж від очікування і самого запаху шишки в перемішку з ванільними нотками.
На годиннику майже 20:00, в будинку повна тиша, лише чути, як працює насос, що качає воду!
20.00: Старт
Забиваю ковпак наполовину, напалюю, горить легко, дим густий, роблю затяжку, заходить легко, має присмак і запах хвої чи якоїсь трави. Смак м'який, не кашляю. Відчуваю, як тепло розливається по тілу, починаючи з грудей. В голові, стає ясно і відчуття легкості, приємне поколювання в пальцях.
20:15-20:30: Початок ефекту
Я піднявся в кімнату і включив свій плейлист...Я завжди стаю перед дзеркалом і наблюдаю, як міняється моє сприйняття реальності)
Очі злегка важчають, стають червоними, з'являється комбінований п'янкий ефект, який змушує почуватися щасливим, вільним і бадьорим, але в той же час дає почуття приємної розслабленості в тілі.
20:30-20:45: Кайфую
Слухаю улюблений плейлист, завжди кайфую від Tony Igy - perfect world (electric flow remix) – звуки стають глибшими, бас пульсує в венах.
Ефект Sativa.
Сміх приходить сам собою, дивлюся на стіну і уявляю, ,як нарешті підписали мир і я їду на відпочинок , море, сонце пісок і повні кармани хорошого шишла від "UHQ Gourmet" .
20:45-21:00: Насолода
Лежу на ліжку, очі закритті, навушники ксяомі, музика в голові, : згадую смішні моменти з життя, філософствую про всесвіт. Тіло розслаблене, м'язи як вата, ідеально для лежання на ліжку , кожен рух приносить насолоду.
21:30: Апетит
Іду на кухню, знаючи, що там є виноград і інші фрукти. Апетит (жор) неначе вперше, після довгого часу не вживання, мої рецептори неначе сказилися, я їв ті фрукти наче вперше покурив
21:45: Продовження
Навіть після добротного "ЖОРУ"
Ейфорія тримається, але вже м'якше. В голові куча думок, ідеї приходять легко. Відчуваю , як сповільнюється час, хочеться любити, ніяких негативів – тільки бажання спокою та миру;-)
23:00: Епілог
Ефект слабшає, залишається приємна втома така розслабленість, відчувається, що включилася Indica...
Заснув легко, сон глибокий і без снів.
Оцінка:
Стелс: все вчасно і чотко, подвійний вакуум (10/10)
Оператор/саппорт:
Вічливий відповідає вчасно (10/10)
Загальна оцінка : (10/10)
Висновок: Ідеально підходить для релаксу та хорошого, і веселого відпочинку. Якщо курити знову, то з друзями для кращого вайбу.
Tony Igy - Perfect World (Electric Flow Remix)
Original track Tony Igy - Perfect World (Original Mix)Electric Flowhttps://vk.com/public185304362https://soundcloud.com/user-213479755https://ok.ru/group/686...
P.S.
Даний репортаж написаний та викладений для опису продукції чи товару в ознайомлювальвних цілях ні в якому разі не призиває та не пропагує вживання тих чи інших психотропних і нарковмісних препаратів та продуктів!
Последнее редактирование: