Які рослинні продукти є найнебезпечнішими для вагітних: висновок медиків

  • Автор темы Автор темы SlonOgromniy
  • Дата начала Дата начала

SlonOgromniy

Пользователь
Регистрация
5/11/25
Сообщения
475
Репутация
-7
Лайки
22
Депозит
2.58$
Стало відомо, що в результаті переробки мікробіотою кишечника подібні продукти можуть перетворитися на речовини, небезпечні для плода, передає "ДС" із посиланням на Storinka.com.ua
Річ у тім, що кишкова мікрофлора вагітної жінки бере участь у розвитку імунітету майбутньої дитини.
Швейцарські медики називають такі продукти "чужорідними для тіла". Понад те, їх вживання теоретично може спровокувати різні порушення розвитку плода.
Вчені також вважають, що жінкам не варто надмірно вживати "суперфуди", оскільки їхній вплив на здоров'я майбутньої мами та її дитини поки що слабко вивчено.
 
скільки їхній вплив на здоров'я майбутньої мами та її дитини поки що слабко вивчено
 
Назад
Сверху Снизу