SlonOgromniy
Пользователь
Стало відомо, що в результаті переробки мікробіотою кишечника подібні продукти можуть перетворитися на речовини, небезпечні для плода, передає "ДС" із посиланням на Storinka.com.ua
Річ у тім, що кишкова мікрофлора вагітної жінки бере участь у розвитку імунітету майбутньої дитини.
Швейцарські медики називають такі продукти "чужорідними для тіла". Понад те, їх вживання теоретично може спровокувати різні порушення розвитку плода.
Вчені також вважають, що жінкам не варто надмірно вживати "суперфуди", оскільки їхній вплив на здоров'я майбутньої мами та її дитини поки що слабко вивчено.
Річ у тім, що кишкова мікрофлора вагітної жінки бере участь у розвитку імунітету майбутньої дитини.
Швейцарські медики називають такі продукти "чужорідними для тіла". Понад те, їх вживання теоретично може спровокувати різні порушення розвитку плода.
Вчені також вважають, що жінкам не варто надмірно вживати "суперфуди", оскільки їхній вплив на здоров'я майбутньої мами та її дитини поки що слабко вивчено.